categorieën


Meer braadbaas


Scoor de mooiste moederdag cadeaus!
Scoor de mooiste moederdag cadeaus!

Leestijd: 2 minuten

10x Style de Vie cadeautips voor de feestdagen

Heb je geen idee wat je moet geven aan je schoonmoeder, opa of liefje? Met de producten van Style de Vie zit je altijd goed! In deze gift guide hebben we onze 10 favoriete producten om cadeau te doen op een rijtje gezet. Zo vind je voor iedereen en met elk budget het perfecte cadeau. 🎁

De producten van Style de Vie vallen eigenlijk allemaal in de categorie altijd-goed-cadeaus. Ze zien er niet alleen stijlvol uit, maar zijn ook nog eens mooi verpakt. Bekijk hieronder onze 10 favoriete items:

1. Kaasmessenset 🧀

Op zoek naar een cadeau voor een echte kaasliefhebber? Dan zit je goed met de stijlvolle  kaasmesjes van Style de Vie! De kaasmessensets zijn in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar en maken de borreltafel écht af.

Kaasmesjes style de vie

 2. Worstplankje met mes 🌭

Of je worst lust? Met dit worstplankje krijgt niet alleen kaas zijn eigen podium. Door de inkeping rolt de worst niet weg en heb je er goede grip op. Met het bijpassende mes snijd je gemakkelijk door alle worsten heen. Ideaal voor bij de borrel!

3. Botermessen 🧈

Met een set van luxe botermessen wordt het smeren van brood en toast een feestje. De mesjes zijn stijlvol, gemakkelijk in gebruik en een echte toevoeging aan je ontbijt, lunch of borreltafel. De botermessen zijn er net als de kaasmesjes in verschillende kleuren en materialen.

4. Oester geschenkset 🦪

Zo uit het vuistje, gestoomd of gegratineerd? Oesters kun je op verschillende manieren bereiden. Met de oesterset van Style de Vie open je gemakkelijk en veilig je eigen oesters. De siliconen oesterhouder zorgt ervoor dat je grip houdt en met het oestermes breek je eenvoudig de oester open zonder dat hij breekt. Slurp smakelijk!

Champagne sabel oestermes

5. Champagnesabel 🍾

Sabreren kun je leren! Er is altijd wel wat te vieren en persoonlijk doen wij dat het liefste met een mooie fles bubbels. Je kunt natuurlijk op een normale manier je flessen poppen, maar met een champagnesabel open je jouw flessen pas echt in stijl.

6. Amuselepels 🥄

Deze amuselepels zijn het perfecte cadeau voor elke thuiskok. Een amuse is een klein hapje dat voorafgaand aan een diner of tussen de gangen door wordt geserveerd om de eetlust op te wekken. Met deze 6-delige set serveer je amuses in stijl en maak je van elk diner een feestje.

7. Kurkentrekker met accessoires 🍷

Het perfecte cadeau voor iedere wijnliefhebber! Dit stijlvolle kistje heeft het namelijk allemaal. Open je fles gemakkelijk met de kurkentrekker, schenk zonder te druppen met de schenktuit en sluit je fles af met een van de flessenstoppers. Daarnaast houdt de coolstick je fles wijn goed op temperatuur.

kurkentrekkerset style de vie

8. Steakmessen 🥩

Ork, ork, ork, steak eet je met een… Steakmes natuurlijk! Deze messen behoren al jaren tot de best verkochte producten van Laguiole Style de Vie. Ze zijn prachtig afgewerkt en van zeer hoge kwaliteit waarmee je elk stukje vlees perfect aansnijdt.

9. Magnetisch messenblok 🧲 

Er zijn verschillende manieren om je messen op te bergen. Los in de keukenla is er daar niet een van! Naast dat dit gevaarlijk is voor je vingers, worden je messen er ook bot van. Dit magnetische messenblok van Style de Vie is de ideale oplossing om messen op een stijlvolle manier te bewaren.

10. Koksmessenset met messenblok 🔪

Iedereen weet dat je aan één mes in de keuken niet genoeg hebt. Daarom heeft Style de Vie een set ontwikkeld met de belangrijkste messen. Samen met het zwarte magnetische messenblok vormt dit werkelijk een plaatje in je keuken.

Messenset style de vie

De producten van Style de Vie zijn natuurlijk niet alleen leuk om te geven, maar ook super om op je eigen verlanglijstje te zetten! 📃