categorieën


meer braadbaas


over pannen materialen

(giet)ijzeren pannen

Het is een zwaar en duurzaam materiaal, bestand tegen hoge temperaturen. De pan gaat generaties lang mee. De pannen vervormen niet en zijn ovenbestendig. Opwarmen en afkoelen duurt wat langer, maar eenmaal warm blijft die dat ook heel lang. Was de pan niet met de vaatwasser.

carbon steel pannen

Zijn lichter dan gietijzer en worden sneller heet. Deze pannen zijn ingebrand voor een synthetische anti-aanbaklaag. Warm de pan op na het afwassen om hem volledig droog te maken. Hiermee voorkom je roest.

stainless steel (rvs) pannen

RVS is erg licht en roest niet. Ook zijn ze vaatwasserbestendig. Daarnaast zijn ze bestand tegen hoge temperaturen maar koelen ze snel af.

koperen pannen

Deze pannen zien er niet alleen stijlvol uit, maar ze zijn ook erg duurzaam. Goed koper betekent helaas niet goedkoper, maar de kwaliteit is fantastisch. Ga je aan de slag met professionele gerechten zoals sauzen, jam en risotto waarbij je een perfecte temperatuur moet hebben? Dan is de koperen pan de perfecte keuze.

aluminium pannen

Voor een lagere prijs lever je wat kwaliteit in maar zijn wel erg prettig in gebruik. Het zijn lichte pannen die makkelijk zijn schoon te maken. Ze hebben een uitstekende warmtegeleiding en zijn daarom snel klaar voor gebruik.

Filteren

sorteren
Prijs
Producttype
Merk

Raspen, Schaven & Schillers

alles over Raspen, Schaven & Schillers

pas op voor je vingers!

kaasschaven en raspen 

In Nederland kunnen we niet meer zonder een goede kaasschaaf. We hebben schaven en raspen voor elk type kaas. Bekijk bijvoorbeeld onze speciale kaassnijders voor dessertkaas, gewone kaasraspen, kaasschaven met kort blad of onze multifunctionele kaasschaven. Ook de vierzijdige rasp is een pareltje.

schillers voor chillers

Een echte braadbaas is ook wel eens een echte chiller. Moet kunnen toch? Als je dan chillend op de bank ligt wil je wel een gezond stukje fruit erbij. En dat gezonde stukje fruit is net wat lekkerder zonder schil. Dus voor de chiller hebben wij de schiller. Bijvoorbeeld de citrusschiller, maar natuurlijk ook de dunschiller.