categorieën


Meer braadbaas


Blogs voor bazen.

Verrijk jezelf met een bak kennis terwijl je ‘n eitje bakt

Leestijd: 3 min.

De lekkerste paasbrunch recepten 2024 🐰

Ben je nog op zoek naar lekkere inspiratie voor het paasontbijt of de paasbrunch? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blog delen we 5 overheerlijke paasrecepten.

Lees blog

Leestijd: 5 min.

5 Messensets voor de beginnende chef 👨🏽‍🍳

We hebben de 5 beste messensets voor de beginnende (thuis)chef geselecteerd. Breng jouw kookskills hiermee naar het volgende niveau!

Lees blog

Leestijd: 3 min.

Word ambassadeur van ons merk! 👨🏽‍🍳

Gaan wij een fantastische samenwerking aan met elkaar? Wij zoeken nog drie brand ambassadors!

Lees blog

Leestijd: 1 min.

Vacature: Magazijnmedewerker 💪🏽

Wij openen onze eerste eigen loods en kunnen jouw hulp goed gebruiken! We zoeken een eigen 'Optimus Prime' die van onze loods het bruisende hart van onze webshop weet te maken 🦾

Lees blog

Leestijd: 5 min.

Wat maakt de MEATER zo mateloos populair?

Altijd de perfecte zalm, sappige steaks en goed gegaarde kip. Met de Meater ben je verzekerd van de perfecte kerntemperatuur. Deze betrouwbare vleesthermometer is het ideale hulpmiddel. 🥩

Lees blog

Leestijd: 3 min.

In de spotlight: de raspen van Microplane 🍊

Handig om koekjes en kaas te raspen! De raspen van Microplane behoren tot de scherpste in de keuken en zijn er in allerlei soorten en maten. Maak je eigen kaneelpoeder met een zester of rasp chocoladekrullen met een schaaf.

Lees blog

Leestijd: 2 min.

De Italiaanse winterkeuken van Chiara Cappellano!

Wij zijn gek op de Italiaanse keuken en zijn benieuwd naar Chiara haar verhaal. Als kers op de torta deelt ze het recept van haar favoriete Italiaanse wintergerecht! 🤌

Lees blog

Leestijd: 3 min.

Onze favoriete ovenschotel recepten 🤌

Ovenschotels zijn lekker, handig en makkelijk om te maken! Je kunt er eindeloos mee variëren en terwijl de oven het werk doet, heb jij je handen vrij. In deze blog delen we onze favoriete ovenschotel recepten.

Lees blog

Leestijd: 1 min.

Slijpservice: je messen weer zo scherp als nieuw 🔪

Breng ze langs bij onze winkel in Maassluis!

Lees blog

Leestijd: 1 min.

Pannen inzamelingsactie voor de Voedselbank 🍳

Steun de Voedselbank van Maassluis en lever je gebruikte pannen nu tijdelijk bij ons in. In ruil hiervoor ontvang je van ons een leuk cadeautje! 🤘🏽

Lees blog

Leestijd: 2 min.

Jong geleerd is oud gedaan: Laat je kinderen helpen in de keuken

Veel kinderen vinden het leuk om mee te helpen in de keuken en wij kunnen dat natuurlijk alleen maar aanmoedigen. Om het extra leuk en veilig te maken zijn kindermessen een perfecte keuze. 🧑‍🍳

Lees blog

Leestijd: 1 min.

Wat is de beste peper- en zoutmolen? En waarom dan?

Een goede peper- en zoutmolen zijn onmisbaar in de keuken. Van klassiek tot modern en van elektrisch tot manueel, de keuzes zijn eindeloos. Maar voor welke peper- en zoutmolen kun je nu het beste kiezen? 🧂

Lees blog

Leestijd: 2 min.

10x Style de Vie cadeautips voor de feestdagen

Heb je geen idee wat je moet geven aan je schoonmoeder, opa of liefje? Met de producten van Style de Vie zit je altijd goed! In deze gift guide hebben we onze 10 favoriete producten om cadeau te doen op een rijtje gezet. Zo vind je voor iedereen en met elk budget het perfecte cadeau. 🎁

Lees blog

Leestijd: 3 min.

Black Friday Deals bij Braadbaas 💯

Scoor dikke deals bij Braadbaas tijdens Black Friday Week!

Lees blog

Leestijd: 4 min.

Braadbaas Gift Guide: de leukste cadeaus bij braadbaas!

Elk jaar is het weer een gevecht… met welke cadeaus ga je mensen blij maken? Om je op weg te helpen, hebben we een lijstje samengesteld met onze leukste cadeaus, waar elke braadbaas gelukkig van wordt.

Lees blog

Leestijd: 2 min.

5 Leuke geschenken voor in de keuken die je op je verlanglijstje kan zetten

Heb jij al een verlanglijstje? In deze blog geven we een paar leuke cadeautips voor op je lijstje.

Lees blog

Leestijd: 2 min.

5 Tips voor een opgeruimde keuken

Last van lades die niet meer open kunnen of kasten waar je niets in kunt vinden? Ontdek onze 5 praktische manieren van opbergen om je keuken georganiseerd en overzichtelijk te houden.

Lees blog

Leestijd: 4 min.

Van gas naar inductie? Hier moet je op letten.

Wil je van koken op gas naar koken op inductie? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten.

Lees blog

Leestijd: 2 min.

Je bord altijd perfect opmaken in deze 4 stappen

Je bord is de plek waar alles samenkomt. Het is de eindbestemming van al jouw kleurrijke en smaakvolle ingrediënten. Wanneer je bord mooi is opgemaakt, draagt dit bij aan de smaakbeleving van je gerecht. Haal daarom de kunstenaar in jezelf naar boven en maak in vier stappen van elk bord een feestje. 🎨

Lees blog

Leestijd: 2 min.

Tips voor het plannen van jouw kerstdiner.

De Kerst staat weer voor de deur. Dat betekent een heleboel gezelligheid en vooral lekker eten. Maar ho, ho, hoe zorg je ervoor dat het kerstdiner geen mislukking wordt? We geven je tips voor het plannen van jouw kerstdiner!

Lees blog

Leestijd: 1 min.

Winkelactie: Fondueset Pro 'M' & 'L' 🧀

Check deze leuke samenwerking met het Kaaswinkeltje uit Maassluis. Wie houdt er nou niet van kaasfondue? Je profiteert bij ons in de winkel van een lekkere actie. Lees hier hoe!

Lees blog

Leestijd: 1 min.

Gourmetten in stijl

It's beginning to look a lot like Christmas... En dat betekent dat bijna heel Nederland weer achter het gourmetstijl kruipt! Voor een heerlijk kerstavondje hebben wij wat leuke gourmet gerechtjes op een rij gezet. Eet je weer eens wat anders dan de standaard slavink en hamburger. 😉

Lees blog

Leestijd: 2 min.

Slice slice baby: ontdek de ooni pizza oven

Met een Ooni pizza oven haal jij Italië naar je achtertuin. Bereid in een handomdraai zelf de lekkerste vers gebakken pizza’s. Heerlijk gesmolten kaas, luchtig deeg en een krokante bodem. Alleen al bij de gedachte stroomt het water ons in de mond.

Lees blog

Leestijd: 1 min.

Acties: BBQ Driedaagse bij Braadbaas! 💥

Ben jij klaar voor het barbecue seizoen? Zet 20, 21 en 22 april dan maar groot in je agenda. Je scoort dan hot deals bij de Braadbaas' BBQ Driedaagse

Lees blog

Leestijd: 2 min.

Leer snijden als een chef

Het mes is misschien wel de meest gebruikte tool in de keuken. Of je nu een beginner bent, of al een echte braadbaas, de juiste snijtechnieken tillen jouw gerechten naar een hoger niveau. Producten die op de juiste manier zijn gesneden zien er aantrekkelijker uit, garen gelijkmatig en smaken beter. Wat je nodig hebt om te snijden als een chef? Een groot mes en een grote snijplank. Aan de slag!

Lees blog

Leestijd: 1 min.

Winterbarbecue op z'n lekkerst

Velen bergen hun barbecue op in deze tijd, terwijl je juist in de winter kan genieten van de lekkerste barbecuegerechten. Met wat voorbereiding en de juiste tools is barbecueën in de winter net zo lekker en leuk als in de warmere maanden! ❄️

Lees blog

Leestijd: 2 min.

Fit or Fat.. Wat doe jij in januari?

Hoe komen we weer in het gezonde ritme in 2023? Structuur en plannen is key! Met de juiste planning is de kans kleiner dat je een foutje begaat. Je leest hoe je fit het jaar start in onze blog!

Lees blog

Leestijd: 1 min.

Borrelend Holland toejuichen

Voetbal kijken zonder snacks is toch zoals een wedstrijd zonder bal? Voor een beetje extra Hollands geluk delen wij onze drie favorieten borrelplanken met je. Laat de oranjegekte maar komen! ⚽ 🧡

Lees blog

Leestijd: 1 min.

Braadbaas Burger Bonanza

Na weken voorbereiding was het dan eindelijk zo ver: Braadbaas’ Burger Bonanza. Ons eerste echte event in onze kookwinkel in Maassluis. De messen geslepen, de boodschappen in huis en de recepten afgedrukt. Wij waren er klaar voor!

Lees blog

Leestijd: 1 min.

Energie besparen in de keuken

De gasprijzen stijgen de pan uit en ook elektriciteit wordt steeds duurder. Geen gek idee om te kijken hoe je energie kunt besparen. Bespaar tijdens het kokkerellen op je energierekening met deze zes tips.

Lees blog

Leestijd: 3 min.

Onze beste bbq tips & tricks

Een vleestang in je ene hand en een biertje in de andere. Ongegeneerd veel vlees eten en geoorloofd een vuurtje stoken. Barbecueën komt zo toch wel heel dicht bij het perfecte leven. Om jouw volgende bbq naar een nóg hoger niveau te tillen hebben wij onze 9 ultieme tips and tricks voor je op een rijtje gezet.

Lees blog

Leestijd: 2 min.

Reminder: Valentijnsdag komt eraan 🥲

Valentijnsdag.. zoetsappig en commercieel óf romantisch en spannend? Wij helpen je er zonder al teveel poespas doorheen!

Lees blog

Leestijd: 3 min.

7x heerlijke gerechten met een creme brulee brander!

Karameliseren, smelten of martelen. De opties zijn eindeloos met een koksbrander. Deze tool wordt door veel keukenprins(ess)en ook wel een creme brulee brander genoemd en dan ook alleen uit de kast getrokken voor het karameliseren van creme brulee. En dat vinden wij zonde.

Lees blog

Leestijd: 3 min.

Verse pasta maken met de pastamachine

Pasta kopen in de supermarkt is natuurlijk heel erg makkelijk, maar niets smaakt zo lekker als je eigen zelfgemaakte pasta. Haal Italië in huis; zet een passend muziekje op, schenk een goed glas wijn in (een biertje mag natuurlijk ook) en maak in een handomdraai je eigen pico bello pasta.

Lees blog

Leestijd: 3 min.

Roken is cool! Dit kan je met een rookapparaat.

Hierbij hebben we het niet over een rookmachine zoals in de club of over een sigaartje tijdens het koken, maar over het aanbrengen van een unieke, authentieke en subtiele rooksmaak bij heel veel verschillende gerechten.

Lees blog