categorieën


meer braadbaas


Hey braadbaas!

Leuk om kennis met je te maken. Wij stellen onszelf even aan je voor! Wij zijn Bo, Michael en Jeroen, drie vrienden die het leven (maar vooral zichzelf) met een flinke korrel zout nemen. We zijn braadbaas gestart omdat we koken, bakken en braden aan de man willen brengen. Ja, dan bedoelen we ook echt ‘aan de man’. En hoewel we onszelf dus met een korreltje zout nemen, nemen we koken, bakken en braden bloedworst-serieus en staan we met het mes tussen de tanden in de keuken!

NIEUW

bezoek onze winkel in maassluis

Vanaf juni 2022 zijn wij te vinden in de prachtige binnenstad van Maassluis. Met onze winkel willen we iedereen persoonlijk helpen met het vinden en gebruiken van de beste keukentools. In onze winkel is ook een keuken te vinden waar we wekelijks heerlijke gerechten zullen maken. Benieuwd geworden? Kom gezellig langs!

Routebeschrijving

Open van woensdag tot zaterdag van 10:00 tot 17:00

Zuidvliet 8, 3141AL Maassluis

Wij zijn er voor braadbazen.

Elke keukenprins - braadbaas - moet de kans krijgen om zijn kookskills te verbeteren. Met een totaalconcept, bestaande uit onze webshop, blogs & inspiratie, loyaltyprogramma en toekomstige app en merchandise, willen wij een community creëren waarin jij je welkom voelt om ongedwongen, maar gemotiveerd een echte baas in de keuken te worden.

Vragen? hallo@braadbaas of 0683659209

Gratis verzending boven €39

Spaar bazenpunten voor korting

de bazen van braadbaas

De gezichten erachter

michael

woensdregt

bo

van der voort

jeroen

kwekel