categorieën


Meer braadbaas


t/m 14 juni 25% Kassakorting op alles van Forged!
t/m 14 juni 25% Kassakorting op alles van Forged!

Leestijd: 2 minuten

BBQ-Week: Laat een echte BBQ tattoo zetten! 🖤

Grillmasters opgelet! Ter ere van onze jaarlijkse BBQ-Week toveren wij onze winkel voor één dag om tot een echte tattooshop.

Ja, je leest het goed. We zijn voor één dag niet alleen kookwinkel, maar ook een heuse tattooshop! We slaan de handen ineen met tattoo-baas Nik Mart en geven je de mogelijkheid om een superdikke BBQ tattoo te laten zetten bij ons in de winkel.

Als je een klein beetje bekend bent met tatoeages dan kan het zomaar zijn dat je Nik Mart weleens voorbij hebt zien komen. Deze tattoo-baas werkt veelal vanuit Schiedamse tattooshop Stay Classy, maar tatoeëert ook regelmatig op festivals en events. Wij zouden Nik Mart omschrijven als creatief, getalenteerd, zeer ervaren én met een goeie kop! Check vooral zijn Instagram pagina eens.

Hoe werkt het?

Ben jij een echte Grillmaster en zou je nou weleens een dikke BBQ-tattoo willen laten zetten? Dan is dit je kans.

1. Kies een tattoo uit de ontwerpen die Nik Mart heeft gemaakt. Je vindt hier de designs met de prijzen erbij (ook onderaan de blog te zien). Wil je een kleine aanpassing of heb je zelf een tof ontwerp, laat het ons vooraf weten.

2. Laat ons weten welk design je wilt laten zetten en wat je voorkeurstijd is op zaterdag 18 mei. Wij plannen je dan in en sturen je meer informatie toe. Let op: we hanteren een minimum leeftijd van 18 jaar voor het laten zetten van een tattoeage!

3. Kom op zaterdag 18 mei naar onze winkel in Maassluis om je nieuwe tattoeage te laten zetten. Wees op tijd, want we werken met een planning deze dag. Voordat je jouw tattoeage laat zetten controleren we je leeftijd a.d.h.v een geldige ID-kaart of rijbewijs.

4. Ga zitten en laat je tijdens de sessie verwennen. Wij serveren je wat goeds van de grill en er staat natuurlijk ook een koud drankje voor je klaar.

We hebben op zaterdag 18 mei slechts een beperkt aantal plekken, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Aanmelden doe je zo

Om je aan te melden stuur je een mailtje naar bo@braadbaas.nl met daarin jouw gekozen design en je voorkeurstijd op zaterdag 18 mei. Ik neem dan snel contact met je op!

Veilig en schoon

Uiteraard staat veiligheid en gezondheid voorop tijdens het zetten van jouw nieuwe tatoeage. In samenspraak met tattoo-artist Nik Mart nemen wij de juiste voorzorgsmaatregelen om je op een veilige manier te ontvangen. Wij hebben ook toestemming gekregen van de GGD om op zaterdag 18 mei bij ons in de winkel te tatoeëren.

 

De designs waar jij uit kunt kiezen (zie kleuren voor de bijbehorende prijs) 🔥