RVS pannen hebben geen anti-aanbaklaag die stuk kan gaan en zijn daarom een duurzamere en gezondere keuze. Wel kan het bakken in een RVS koekenpan wat lastiger zijn, maar als je de juiste techniek onder de knie hebt geeft de RVS pan een geweldig bakresultaat. Tijdens deze small-group demonstratie krijg je de beste tips van chef Thomas Lambregts!
Wat kun je verwachten?
Op vrijdag 17 januari verwelkomen wij maximaal 12 personen (in 3 groepjes van 4) in onze winkel in Maassluis. Met jouw groepje leer je in 1,5 uur alles wat je moet weten om correct, zonder stress én energiebewust te koken op inductie met de Demeyere kwaliteitscollecties. Chef Lambregts laat eenvoudige en dagelijkse kooktoepassingen zien, die nuttig en haalbaar zijn voor iedereen.
Met 4 personen verzamel je je rond ons open kookeiland, waar je de demochef goed kunt zien en alle vragen kunt stellen die je hebt tijdens deze demonstratie. Demochef Lambregts deelt zijn tips en ervaringen en maakt tegelijk wat kleine hapjes klaar, zodat je goed kunt zien hoe hij het beste bakresultaat bereikt.
Ondertussen geniet je van een goede bak koffie, cappuccino, kopje thee of een glaasje water.
Wat kost dat dan?
Je schrijft je in voor deze demo tegen een bedrag van €15 p.p, maar dit bedrag krijg je na de demo terug in de vorm van een cadeaubon!
Wanneer, waar en de tijd?
- Datum: Vrijdag 17 januari
- Locatie: Kookwinkel Braadbaas, Zuidvliet 8 in Maassluis
-
De demotijden van de 3 sessies zijn als volgt:
- 1 workshop met maximaal 4 deelnemers van 11.00 uur tot 12.30 uur
- 1 workshop met maximaal 4 deelnemers van 14.00 uur tot 15.30 uur
- 1 workshop met maximaal 4 deelnemers van 16.30 uur tot 18.00 uur
Meer over Demeyere
Inschrijven.. snel!
Deze demo is voorlopig eenmalig en dus super exclusief! We hebben slechts plek voor 12 personen. Wacht dus niet te lang en schrijf je snel in door op deze pagina jouw plekje (en voor je vrienden) te reserveren.