categorieën


Meer braadbaas


Braadbaas BBQ week – Tot 25% korting!
Braadbaas BBQ week – Tot 25% korting!

Leestijd: 2 minuten

Onze top 10 Moederdag cadeaus 2024

Moederdag staat weer voor de deur! Wij zetten de leukste Moederdag cadeaus voor je op een rij. 🩷

Is jouw moeder de baas in de keuken? Zorg dan dat ze dit jaar met haar neus in de boter valt! Om je wat inspiratie te bieden hebben we een lijstje gemaakt met onze 10 favoriete Moederdag cadeau ideeën. 

1. Wijnkoeler 🥂

Is jouw moeder gek op een glaasje wijn of bubbels? Dan is deze wijnkoeler van Le Creuset het perfecte cadeau! Als hij vooraf in de vriezer is geplaatst, koelt hij je favoriete fles in 20 minuten tijd of houdt hij een gekoelde fles urenlang koud. Cheers!  

2. Schilmesset 🍎

Deze fijne messenset van Opinel gaat je moeder elke dag plezier opleveren. Hij bestaat uit vier scherpe mesjes die ideaal zijn voor elke kleine snij- of schilklus in de keuken. Kies uit een van de drie vrolijke kleurencombinaties! 

3. Kaasmessenset 🧀

Ik wil kaas! Een kaasmessenset van Boska is het ideale cadeau voor een echte kaasliefhebber. Deze lichtgewicht set is een echt dreamteam waarmee je harde, zachte én smeerbare kazen te lijf gaat. Zo creëer je voor ieder wat wils op je kaasplankje. 

Moederdag cadeau 2024

4. Steakmessenset 🥩

Met een goed steakmes snij je altijd als een warm mes door de boter. Deze messen behoren al jaren tot de best verkochte producten van Laguiole Style de Vie. Ze zijn prachtig afgewerkt en van zeer hoge kwaliteit zodat je elk stukje vlees perfect aansnijdt. 

5. Mini braadpannen 🥘

Met deze set van vier klassieke kleine braadpannen zal je ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van je moeder toveren. Deze schattige pannen zijn gemaakt van premium aardewerk en zijn ideaal voor het serveren van snacks, hapjes, desserts en voorgerechten. 

6. Kookboek 👩‍🍳

Van beginnende keukenprinses tot ambitieuze hobbykok en van snelle recepten tot uitgebreide diners. Een kookboek is altijd een goed idee! Onze persoonlijke aanraders? Jamie kookt Italië, Simpel en Pien laat haar eten zien.  

Moederdag cadeau 2024

7. Peper- en zoutmolen 🧂 

Een peper- en zoutmolenset is niet alleen een functioneel Moederdag cadeau, maar staat ook nog eens mooi op het keukenblad. Kies tussen klassiek of modern en neutraal of kleurrijk. Er is altijd wel een set die mooi in je moeders keuken past!

8. Fluitketel 🫖

Er gaat niets boven het verleidelijke aroma van vers gezette koffie of thee. Verwen je moeder daarom met een stijlvolle fluitketel van Le Creuset. Hij is gemaakt van geëmailleerd staal en geeft het huis een levendig kleurtje!

9. Melkopschuimer ☕️ 

Met deze melkopschuimer van SMEG maak je de lekkerste cappuccino’s, latte macchiato’s en flat whites. Daarnaast is hij ook ideaal voor romige warme chocolademelk of koud schuim voor milkshakes. Zo heb je altijd een lekker bakkie wanneer je bij je moeder op bezoek bent. 

Moederdag cadeau 2024

10. Bloesem Campagnard 🌸

Wil je echt uitpakken met Moederdag? Kies dan voor deze geweldige Bloesem Campagnard van Le Creuset! Deze pan is niet alleen prachtig om te zien, maar is ook een echte alleskunner. Je gebruikt hem als ovenschaal, braadpan of hapjespan. 


Kun je nog wat extra cadeau inspiratie gebruiken voor Moederdag? Bekijk dan onze uitgebreide cadeaupagina die we speciaal voor Moederdag hebben ingericht. 🩷