categorieën


Meer braadbaas


Leestijd: 1 minuut

Wat is de beste peper- en zoutmolen? En waarom dan?

Een goede peper- en zoutmolen zijn onmisbaar in de keuken. Van klassiek tot modern en van elektrisch tot manueel, de keuzes zijn eindeloos. Maar voor welke peper- en zoutmolen kun je nu het beste kiezen? 🧂

Ben je op zoek naar de beste peper- en zoutmolen? Dan ben je bij Peugeot aan het juiste adres! De peper- en zoutmolens van Peugeot worden namelijk gezien als de beste ter wereld. 🏆

Het erfgoed van Peugeot

Waarschijnlijk ken je Peugeot van de auto’s en fietsen, maar lang daarvoor begonnen ze al met het maken van pepermolens. Peugeot is opgericht in 1810 en heeft inmiddels al meer dan twee eeuwen ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige producten. In de wereld van peper- en zoutmolens is het merk een pionier en blijft het de standaard zetten voor kwaliteit. Maar wat maakt Peugeot molens dan zo bijzonder?

Daman Electrique - Peugeot

1. Maalsysteem van ongeëvenaarde kwaliteit

Een van de belangrijkste kenmerken van Peugeot molens is het unieke maalsysteem. Peugeot heeft namelijk op basis van de eigenschappen van verschillende kruiden unieke maalwerken ontwikkeld. Zo wordt altijd de beste smaak uit de kruiden naar boven gehaald. Dit maakt het wel extra belangrijk dat je zout maalt met een zoutmolen, en peper met een pepermolen.

2. Instelbare maalgraad

Elke keuken vereist een andere maalgraad voor peper en zout, afhankelijk van het gerecht en je persoonlijke voorkeur. Met het gepatenteerde u-select systeem, bepaal jij zelf de perfecte maalgraad voor jouw gerechten. Zo hebben pepermolens niet minder dan 6 mogelijkheden en zoutmolens niet minder dan 3. Of je nu dus grove korrels voor een stoofpot wilt of een fijne maling voor een delicaat gerecht, Peugeot heeft je gedekt.

Paris U-select systeem Peugeot

3. Duurzaamheid en design

De peper- en zoutmolens van Peugeot zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze worden vervaardigd met hoogwaardige materialen zoals beukenhout, roestvrij staal en acryl. Het tijdloze design zorgt ervoor dat de molens van Peugeot niet alleen praktische keukenhulpmiddelen zijn, maar ook pronkstukken op je keukenblad. En door hun ruime keuze is er voor iedere chef wat wils!

4. Levenslange garantie op het maalmechanisme

Peugeot is zo overtuigd van de kwaliteit van hun maalmechanismes dat ze hierop levenslang garantie bieden. Daarnaast geven ze ook garantie op de behuizing van hun molens. Bij elektrische peper- en zoutmolens is dit 2 jaar vanaf de aankoopdatum en bij niet-elektrische molens is dit zelfs 5 jaar vanaf de aankoopdatum.

Elis Sense Peugeot

Kortom, als je op zoek bent naar de beste peper- en zoutmolen is Peugeot het antwoord. Met hun combinatie van vakmanschap, duurzaamheid en design creëren ze een unieke culinaire ervaring! Onze gehele collectie van Peugeot vind je hier. 🔥