categorieën


Meer braadbaas


Leestijd: 3 minuten

Word ambassadeur van ons merk! 👨🏽‍🍳

Gaan wij een fantastische samenwerking aan met elkaar? Wij zoeken nog drie brand ambassadors!

Het leven van een thuischef leuker, efficiënter en veelzijdiger maken. Dat is waarom we bij Braadbaas elke dag ons beste beentje voorzetten. We bieden niet alleen de beste keukentools aan, maar proberen ook regelmatig inspiratie te bieden, recepten te delen en tips te geven. Wij weten als geen ander dat we zelf niet alle kennis in pacht hebben! Daarom zijn wij op zoek naar maximaal vier Brand Ambassadors, waarmee we dit jaar een intensieve samenwerking kunnen gaan opzetten.

 

Ben jij benieuwd waar we naar op zoek zijn en wat we te bieden hebben? Lees dan vooral verder :)

 

Waarom zoeken wij ambassadeurs?

De belangrijkste reden is, omdat wij samenwerken leuk vinden! Vooral van langdurige en intensieve samenwerkingen gaat ons hart sneller kloppen. Natuurlijk kunnen we influencers inhuren voor eenmalige promoties - en ik zeg niet dat we dat nooit gaan doen - maar dat is niet de manier waarop wij nu willen groeien. Wij vinden een langdurige samenwerking, waarbij we elkaar inspireren en motiveren om kennis te delen, veel leuker om op te zetten!

 

Hoe ziet zo'n ambassadeurschap eruit?

In 2024 hebben wij als doel om maximaal vier ambassadeurs aan te haken. Met elk van deze ambassadeurs zal de samenwerking er anders uit komen te zien. Wij begrijpen namelijk goed dat we met elke ambassadeur een op maat gemaakte manier van samenwerken moeten uitvinden. Misschien ben jij wel een BBQ-master, heb je een eigen blog-website en bereik je 50K volgers op Instagram met dagelijkse video's.. dan zal de samenwerking met jou er anders uitzien dan met een professionele chefkok die een eigen restaurant heeft en druk is met het schrijven van een kookboek. Kortom, een ambassadeurschap is maatwerk en daarom gaan we graag het gesprek met je aan! 

 

Content is king en plezier maken een voorwaarde.

Als jij onze ambassadeur bent, gaan we regelmatig met elkaar om de tafel om nieuwe ideeën te bespreken. Hoe kunnen we jouw en onze volgers inspireren? Welke content past het beste bij onze doelgroepen? Misschien zetten we samen een podcast op, of beginnen we eerst met een aantal inspirerende blogs? Organiseren we een event of creëren we samen een nieuw gezond recept, of weet je wat; waarom geen maken we geen kookboek!? Er zullen 1001 ideeën zijn en wij kunnen nu al niet wachten om de samenwerking aan te gaan. Zo lang we samen maar één ding in gedachte houden; plezier maken is het belangrijkste!

 

 

Wat hebben wij dan te bieden?

Zoals hierboven al beschreven is elke samenwerking echt maatwerk. Maar, om je wat meer beeld te geven bij Braadbaas heb ik hieronder wat feitjes op een rijtje gezet. In een samenwerking kunnen we elkaars kanalen inzetten om onze doelgroepen te bereiken.

  • We hebben 5000+ mailinschrijvers;
  • Aan het begin van 2024 hebben we 2000 volgers op Instagram, dit jaar willen we graag verdubbelen;
  • In januari 2024 hadden we 103.000 online winkelbezoekers;
  • Leesvoer is ons eigen magazine, waar we er in 2024 ongeveer 40.000 exemplaren van gaan verspreiden;
  • Wij hebben een winkel (met keuken en BBQ) in Maassluis en openen in mei een magazijn met nieuw kantoor;
  • Wij hebben meer dan 1.500 producten in ons assortiment. Jij krijgt als ambassadeur altijd een vaste korting op ons assortiment.

 

Wat zoeken wij in een ambassadeur?

Wij zoeken het liefst vier totaal verschillende ambassadeurs, zodat we met elke ambassadeur een unieke samenwerking kunnen opzetten. We hebben natuurlijk wel wat basis-eisen waar je aan moet voldoen:

  • Je hebt specifieke kennis en hebt ervaring met het overdragen van deze kennis, bijvoorbeeld via je eigen social media account of een blog website.
  • Je vindt het leuk om samen nieuwe content te creëren en elkaars kanalen in te zetten om onze doelgroepen te bereiken.
  • Food = Good. Jij straalt plezier uit in het bereiden van heerlijke gerechten!

 

Ben jij onze nieuwe ambassadeur en gaan we samen een mooie samenwerking aan? Laat van je horen! Stuur mij een mailtje waarin je jezelf voorstelt en laat weten waarom we met jou moeten gaan samenwerken. Let op: we hebben nog plek voor maximaal 3 ambassadeurs in 2024 dus wees er snel bij! 🤘🏽

Mail naar: bo@braadbaas.nl.