categorieën


Meer braadbaas


Chocolate chip cookie

Super simpel en toch om van te watertanden.

5

ingrediënten

25

minuten

488

calorieën

Aan de slag!

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Klop in een grote kom de boter, basterdsuiker, suiker en vanillesuiker.
  3. Voeg het ei, zelfrijzend bakmeel en zout toe. Meng dit op de laagste stand totdat het een compacte bol wordt.
  4. Maak een bolletje van ongeveer 3 tot 4 cm. Druk de bolletjes plat met een lepel. Zorg dat de cookies voldoende ruimte om zich heen hebben.
  5. Doe de cookies 13 minuten in de oven.
  6. Laat de cookies 5 minuten afkoelen en vreet je er dan vol van!

Tip

Ben je echt een zoetekauw? Gebruik dan witte chocolade, dan worden de cookies nog zoeter.


Bekijk de materialen

Ingrediënten

16 cookies

  • 125 gram roomboter
  • 100 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 125 gram suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 ei
  • 225 gram zelfrijzend bakmeel
  • ½ tl zout
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram melk chocolade