Aan de slag!
- Stook je BBQ op naar 200°C en warm ook gelijk een skillet op. Snijd ondertussen de rode ui, het ontbijtspek en de bieslook klein. Snijd de Secreto in 4 mooie gelijke stukken en haal de grote stukken vet van het vlees af.
- Kluts de eieren en schenk deze in een diep bord. Doe in twee andere diepe borden een laagje bloem en paneermeel. Strooi bij het paneermeel een goede hoeveelheid pork rub erbij en mix het geheel.
- Bak de ui en het spek in de skillet. Is je spek knapperig en de ui glazig? Haal deze dan uit de pan.
- Schenk een laagje zonnebloemolie in de skillet en laat dit warm worden.
- Haal je Secreto eerst door de bloem, dan het ei en als het laatste door het paneermeel. Druk het paneermeel goed aan. Leg nu je schnitzel in de olie en bak om en om totdat er een mooie goudbruine korst ontstaat.
- Top je schnitzel af met een goede schep ui en spek. Om het af te maken strooi je er nog wat gesneden bieslook overheen. Eet smakelijke!
Tip
Deze schnitzel is heerlijk om te combineren met gegrilde aardappelen en groente.
Naar recept van @bbq_rookie
Bekijk de materialen