Categorieën


Meer Braadbaas


Knapperige bladerdeegnestjes met ei en geitenkaas 👨🏽‍🍳

Een luchtig, krokant paashapje met een romige vulling die je vrolijk doet hoppen van smaak!

7

Ingrediënten

20

minuten

240

calorieën

Een luchtig, krokant paashapje met een romige vulling die je vrolijk doet hoppen van smaak! 🐇

 

Aan de slag!

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snijd het bladerdeeg in vierkantjes (tenzij je losse plakjes hebt gekocht) en plaats ze in muffinvormpjes zodat er bakjes ontstaan. 
  3. Meng de geitenkaas met crème fraîche, honing en tijm. Verdeel dit over de bakjes. 
  4. Breek voorzichtig een ei in elk bakje. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Bak 15-20 minuten in de oven tot de eieren gestold zijn en het bladerdeeg goudbruin is.

 

Bekijk de materialen

Ingrediënten

4 personen

Bladerdeegnestjes met ei en geitenkaas

  • 1 rol bladerdeeg of een pakje
  • 4 eieren
  • 60 gram zachte geitenkaas
  • 2,5 el crème fraîche
  • 1 tl honing
  • 1 tl verse tijm
  • een beetje zout en peper