categorieën


Meer braadbaas


Verras je collega’s met een kerstpakket van braadbaas!

Verras jij je collega’s en relaties dit jaar met een gaaf lokaal kerstpakket? Michael, Jeroen en Bo van kookwinkel braadbaas helpen je hier graag bij!

kerstpakketten

Na stevig onderhandelen met de Kerstman, hebben we drie scherp geprijsde kerstpakketten met steengoede tools voor je samengesteld. Kies uit een small, medium of large kerstpakket. Als je een pakket op maat wilt samenstellen, helpen we je ook graag verder. Neem daarvoor even contact met ons op.

onze pakketten

Zie je wat moois? Mail klantenservice@braadbaas.nl of bel naar 085 773 99 32.

1 - 10

€ 55 p.s.

11 - 25

€ 50 p.s.

26+

€ 46,50 p.s.

1 - 10

€ 80 p.s.

11 - 25

€ 75 p.s.

26+

€ 70 p.s.

1 - 10

€ 95 p.s.

11 - 25

€ 90 p.s.

26+

€ 85 p.s.

Alle prijzen zijn per pakket exclusief btw.

verpakking met logo

Geef een leuke eigen draai aan de kerstpakketten en laat de verpakking bedrukken met je logo of slogan. Of een foto van je oma natuurlijk. Anyway, de mogelijkheden hiervoor zijn er. Neem dus vooral contact met ons op als je de pakketten wilt laten personaliseren. Personaliseren kan al vanaf €3,95 per pakket.

lees dit ook nog even!

hier volgt wat belangrijke informatie

bestellen & levering

De kerstpakketten zijn te bestellen tot 31 oktober. Na deze datum kunnen wij namelijk niet garanderen dat de kerstpakketten op tijd bij je binnen zijn. Wij leveren de kerstpakketten in week 49 en/of week 50 uit.


Wil je een tool uit het pakket vervangen voor wat anders?

Misschien dat er een tool in het pakket zit wat je wilt vervangen voor een andere toffe tool. Laat ons dit gewoon even weten, dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen doen.

direct bezorgen

Wil je dat wij de kerstpakketten direct naar de gelukkige ontvangers versturen? Dat kan. Neem hiervoor even contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.


zit je nog barstensvol vragen?

Neem dan gerust contact op met ons. Bel naar 085 773 99 32 of mail naar klantenservice@braadbaas.nl.