categorieën


Meer braadbaas


Scoor de mooiste moederdag cadeaus!
Scoor de mooiste moederdag cadeaus!

Leestijd: 4 minuten

Braadbaas Gift Guide: de leukste cadeaus bij braadbaas!

Elk jaar is het weer een gevecht… met welke cadeaus ga je mensen blij maken? Om je op weg te helpen, hebben we een lijstje samengesteld met onze leukste cadeaus, waar elke braadbaas gelukkig van wordt.

Voor elke chef het perfecte cadeau

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een beginnende keukenprins(es) of voor een echte ambitieuze hobbykok, in deze lijst vind je het allemaal. Van handige hebbedingetjes voor een laag budget, tot luxe weggevers waarmee je echt kunt uitpakken. 🎁

Voor de beginnende keukenprins(es)

Kaasschaaf en kaasrasp
Wie is er nu niet gek op kaas? Of je nu een lekkere plak kaas voor op je boterham wilt of geraspte parmezaan voor over je pasta, met deze set kan het allebei. Doordat ze luxe verpakt zijn in een houten tray, zijn ze ook nog eens extra leuk om cadeau te doen.

Vacuümpomp
Echte wijnliefhebbers maak je blij met een vacuümpomp. Deze wijnstopper zorgt er namelijk voor dat het oxidatieproces stopt en de aroma’s behouden blijven. Zo blijft de wijn of champagne heerlijk op smaak.

Maak je eigen zakmes
Op zoek naar een creatief cadeau voor een handige doe-het-zelver? Dan zit je met deze zakmes set goed! Alle losse onderdelen moeten namelijk door de eigenaar zelf in elkaar gezet worden. Dit doe-het-zelfpakket wordt ook nog eens geleverd in een luxe geschenkdoos.

Cadeau maak je eigen zakmes - Style de Vie

Voor de designliefhebbers

SMEG waterkoker
Voor een echte designliefhebber zit je met een product van SMEG eigenlijk altijd goed. De producten van SMEG staan al meer dan 70 jaar bekend om hun elegante en smaakvolle ontwerp waarbij kwaliteit voorop staat. Zo is deze mini waterkoker niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Door het dubbelwandige ontwerp wordt de waterkoker niet heet van buiten en blijft het water in de waterkoker extra lang warm.

Garneermallen
Ben je mal? Nee, natuurlijk niet. Maar deze mallen wel! Deze 3-delige set is het perfecte cadeau voor iemand die gek is op het organiseren van een etentje. Met deze siliconen mallen en stencils kun je alle kanten op en til je zo je gerechten naar een hoger niveau.

Theepot met warmer
Deze gietijzeren theepot met warmer vormt samen een prachtige set op elke tafel. Deze stijlvolle theepot is ideaal om thee lang warm te houden en luxe te serveren. Kortom, het perfecte cadeau voor een echte theeleut!

 Cadeau plate-it garneelmallen

Voor iemand die alles al heeft

Braadpan marmer
De Le Creuset braadpan is al bijna een eeuw lang geliefd bij koks over de hele wereld. Op zoek naar een echt uniek cadeau? Dan is dit ontwerp in wit marmer perfect. Deze kleur is namelijk maar tijdelijk beschikbaar en daardoor een echt collectors item.

Buñuelos rosettes
Deze Buñuelos Rosette van Plate-it is voor elke keuken een leuke toevoeging! Met de verschillende vormen maak je gemakkelijk de beste krokantjes en knapperige koekjes om je gerechten eenvoudig te upgraden.

Peper- en zoutstel ‘Daman Electrique’
Altijd één hand vrij om te roeren in je potten? Dat kan met dit prachtige elektrische duo van Peugeot! Met één druk op de knop voeg je de perfecte hoeveelheid zout of peper toe aan je gerechten. Het peper- en zoutstel is eenvoudig te gebruiken en nog stijlvol ook.

 marmer braadpan le creuset

Voor de ambitieuze hobbykok

Koperen pannen
Veel ambitieuze hobbykoks dromen van koperen pannen. Ze zijn namelijk niet alleen fraai in design, maar ook van uitstekende kwaliteit. Zo is koper dé beste hittegeleider, het materiaal reageert relatief snel op temperatuurveranderingen en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling.

Slijpset Starterpack HORL
Scherpe messen snijden niet alleen een stuk fijner, maar werken ook een stuk veiliger. De HORL is een van de makkelijkste tools om je messen mee te slijpen. Met deze complete starterpack zijn je messen binnen een paar minuten weer als nieuw. Dit mooie resultaat kan direct van dichtbij worden bekeken met het vergrootglas.

Forged messenset
Elke rund weet dat je een stuk biefstuk niet snijdt met een broodmes. Maar bij zo'n heerlijk stukje biefstuk, is een stokbroodje met kruidenboter ook wel erg lekker. Kortom, aan één mes in de keuken heb je nooit genoeg. Daarom hebben wij dé verzameling van messen die iedereen regelmatig nodig heeft. Met een goede messenset gaat de ontvanger gegarandeerd blij zijn!

 HORL cadeau

Altijd-goed cadeaus

Serveerplank
Uit één stuk gezaagd, niet verlijmd en daardoor oersterk. Met deze serveerplank van Skottsberg zit je altijd goed. Hij is ideaal voor het serveren van lekkere hapjes maar ook te gebruiken als snijplank. Je kunt kiezen uit drie verschillende maten.

Slagroomapparaat
Een slagroomapparaat van Hendi is niet alleen handig, maar ook een lust voor het oog. Je maakt er heerlijke en stevige porties slagroom mee voor bij appeltaart of een toetje. De meegeleverde spuitmondjes zorgen ervoor dat je bij elke slagroomklus een baas bent.

Magnetisch messenblok
Dit stijlvolle messenblok is een echte toevoeging in de keuken. Het blok is aan beide zijden te gebruiken en de ideale manier om op een veilige manier je messen te bewaren. De ontvanger kan zelf kiezen uit twee kleuren pootjes zodat het blok altijd perfect aansluit bij de inrichting!

Skottsberg serveerplank cadeau

Heb je na onze gift guide nog steeds last van keuzestress? Verschuif het probleem; geef een giftcard cadeau en laat de gelukkige lekker zelf zijn boontjes doppen! 🫛