categorieën


Meer braadbaas


t/m 14 juni 25% Kassakorting op alles van Forged!
t/m 14 juni 25% Kassakorting op alles van Forged!

Leestijd: 1 minuut

Win €50 shoptegoed van de Paasbaas! 🐰

Hoe kun jij €50 shoptegoed en een chocopakket winnen met Pasen? We leggen je hier de spelregels uit!

Ja, ja lieve mensen.. het is heus! De Paasbaas heeft aangekondigd bij ons langs te komen in de week voor Pasen! We hebben hem gezegd dat 'ie wat lekkers mee moeten nemen, anders komt hij er niet in. Daar is hij gelukkig mee akkoord gegaan en heeft beloofd 5 heerlijke chocopakketten mee te brengen. Wij zijn zelf op dieet, dus die chocopakketten geven wij met liefde door aan 5 van onze gewaardeerde klanten. En er is meer...

Win een chocopakket en €50 shoptegoed!

Met alleen een (h)eerlijk pakket vol chocolade win je de oorlog natuurlijk niet. Dus daarom doen wij er ook nog €50 shoptegoed bij. Kun jij jezelf met Pasen lekker volvreten, terwijl je door alle geweldige tools op onze webshop scrollt.

Hoe kun je winnen?

Het is ei-genlijk heel simpel. Van 25 maart tot en met 29 maart verstoppen we elke dag een chocopakket met €50 shoptegoed in een bestelling. Je maakt dus kans door in de week voor Pasen een bestelling op onze webshop te doen.

Wat als je gewonnen hebt?

Ten eerste vier jij dan een onvergetelijke Pasen, met buikpijn van de chocolade. Precies zoals het hoort. Je vindt in jouw bestelling bij het chocopakket ook een flyer met aankondiging van jouw winst. Op die flyer staat precies wat je moet doen om je shoptegoed te claimen! 

Wat zet jij op tafel met Pasen?

Heerlijk toch, zo'n goed gevulde Paastafel met familie om je heen. Zoet, hartig, romig.. de Paasbrunch is één van onze favoriete eetmomenten van het jaar. Om jou nog van wat inspiratie te voorzien, hebben we een paar heerlijke brunchrecepten op een rijtje gezet. Die vind je in onze blog: De lekkerste paasbrunch recepten 2024.