Aan de slag!
- Verhit 1 el olijfolie in een ruime koekenpan en bak hierin de gnocchi in ongeveer 5-6 minuten lichtbruin en gaar. Rooster ondertussen in een tweede koekenpan de pijnboompitten zonder olie tot ze goudbruin zijn.
- Halveer de cherrytomaatjes en snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.
- Maak de dressing in een grote kom. Meng hiervoor 3 el olijfolie, 3 el olie van de zongedroogde tomaten, 2 el balsamicoazijn, 1 tl honing en breng op smaak met wat peper en zout.
- Voeg de rucola melange, mini mozzarella, gnocchi, pijnboompitten en tomaatjes toe aan de kom. Hussel alles goed door de dressing. Serveer direct en geniet!
Tip
Deze salade is ook heerlijk met wat prosciutto crudo en verse basilicum voor een extra smaakboost.
Naar recept van @huh_what_just_happened
Bekijk de materialen