categorieën


Meer braadbaas


over pannen materialen

(giet)ijzeren pannen

Het is een zwaar en duurzaam materiaal, bestand tegen hoge temperaturen. De pan gaat generaties lang mee. De pannen vervormen niet en zijn ovenbestendig. Opwarmen en afkoelen duurt wat langer, maar eenmaal warm blijft die dat ook heel lang. Was de pan niet met de vaatwasser.

carbon steel pannen

Zijn lichter dan gietijzer en worden sneller heet. Deze pannen zijn ingebrand voor een synthetische anti-aanbaklaag. Warm de pan op na het afwassen om hem volledig droog te maken. Hiermee voorkom je roest.

stainless steel (rvs) pannen

RVS is erg licht en roest niet. Ook zijn ze vaatwasserbestendig. Daarnaast zijn ze bestand tegen hoge temperaturen maar koelen ze snel af.

koperen pannen

Deze pannen zien er niet alleen stijlvol uit, maar ze zijn ook erg duurzaam. Goed koper betekent helaas niet goedkoper, maar de kwaliteit is fantastisch. Ga je aan de slag met professionele gerechten zoals sauzen, jam en risotto waarbij je een perfecte temperatuur moet hebben? Dan is de koperen pan de perfecte keuze.

aluminium pannen

Voor een lagere prijs lever je wat kwaliteit in maar zijn wel erg prettig in gebruik. Het zijn lichte pannen die makkelijk zijn schoon te maken. Ze hebben een uitstekende warmtegeleiding en zijn daarom snel klaar voor gebruik.

Filteren

sorteren
Prijs
Merk
Soort

Koksbranders

Het bereiden van de perfecte crème-brûlée wordt een eitje met onze koksbranders. Maar wist je dat je ook het dichtschroeien van vlees of het schillen van tomaten gemakkelijk doet met een koksbrander?

inspiratie

7x heerlijke gerechten met een creme brulee brander!

Lees blog

Koksbrander Dutch Design
Hendi
Koksbrander 'Dutch Design'
26,99

alles over Koksbranders

karamelliseren, smelten of martelen

koksbranders

Men denkt weleens dat koksbranders alleen voor professioneel gebruik zijn, maar niets is minder waar lieve mensen! Het bereiden van de perfecte crème-brûlée is met een koksbrander een eitje. De koksbrander wordt ook wel een crème-brûlée brander genoemd, maar je kan er ook vele andere fantastische gerechten mee bereiden. De temperatuur kan tot wel 1300ºC oplopen, waarmee je jouw sous-vide vlees binnen no time dichtschroeid met een krokante laag. Ook het laten smelten van kaas toppings of het schillen van tomaten is een makkie met de koksbrander.

anti-flakker brander 

Wil je een koksbrander kopen? De handige koksbrander dutch design van Hendi kan je onder elke hoek gebruiken, zonder dat hij gaat flakkeren. De brander produceert een helder blauwe vlam die tussen de 12 en 15 cm ver reikt. Je draait de brander op een gasbus, ontsteekt de vlam gemakkelijk met de piëzo ontsteking en vlammen maar met dat ding! Ook de navulbare koksbrander van Hendi is een aanrader. Ook de gasbussen kun je bij ons bestellen. Wij verzenden je bestelling vanaf 50 euro gratis en binnen 3 werkdagen sta jij als een baas te koken, bakken of braden.