categorieën


Meer braadbaas


Leestijd: 1 minuut

Slijpservice: je messen weer zo scherp als nieuw 🔪

Breng ze langs bij onze winkel in Maassluis!

Slijpservice bij Braadbaas

Zijn je messen bot? We bieden een slijpservice aan voor onze klanten! Breng je messen mee naar onze winkel en pik ze na een paar dagen weer vlijmscherp geslepen op. In dit artikel meer uitleg over onze slijpservice.

Wanneer kun je jouw messen laten slijpen?

Onze winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Op deze dagen kun je jouw messen komen inleveren. Meestal kun je ze binnen drie werkdagen weer op komen halen.

Welke messen slijpen we?

We slijpen alle gladde keukenmessen zoals koksmessen, vleesmessen, groentemessen etc. Hiervoor geldt een minimum lengte van 10 centimeter. Kortere messen mogen wel gebracht worden, maar hiervoor rekenen we een lengte van 10 centimeter.

Wat kost het slijpen van je messen?

Bij het inleveren van je keukenmessen meten we de lengte van het snijvlak. Per centimeter rekenen we €0,80. Heb je dus een mes met een lengte van 12 centimeter, dan kost dat €7,20 om te slijpen.

Slijpen we ook hoogwaardige Japanse messen?

Ja we slijpen ook jouw hoogwaardige Japanse messen, maar het slijpen hiervan is wel wat duurder. Namelijk €0,85 per centimeter.

Welke messen slijpen we niet? 

Goed om te weten is dat we keramische messen niet kunnen slijpen. Ook golf- en kartelmessen (bijvoorbeeld broodmessen) en tafelmesjes met kartels slijpen wij niet.

Zelf slijpen met HORL.

Wil je liever zelf je messen slijpen? Denk dan eens aan de messenslijper van HORLIn deze blog lees je hoe je jouw messen vliegensvlug weer vlijmscherp krijgt.

Horl messenslijper

 

Door op de juiste manier te snijden, op tijd te slijpen en je messen goed schoon te maken, heb je er het langste plezier van. Wat ons betreft is het de extra moeite en tijd dubbel en dwars waard. Veel snijplezier! 🔪

Vraag je je af wat voor soort messen er allemaal zijn? Bekijk dan deze blog!