categorieën


Meer braadbaas


Leestijd: 2 minuten

Top 5 BBQ-influencers om te volgen in 2024 🔥

Raak geïnspireerd door de heerlijke content van onze favorieten: 5 BBQ-influencers om te volgen in 2024!

Ben jij helemaal gek van alles wat met barbecuen te maken heeft? Daar kunnen we ons wel iets bij voorstellen en juichen we zeker toe. Er is zoveel mogelijk en er zijn zo ontzettend veel heerlijke recepten te bereiden. Wij laten ons graag inspireren op Instagram door verschillende BBQ-influencers. We hebben onze ''Top 5 BBQ-influencers om te volgen in 2024'' voor je op een rijtje gezet! 

1. Niels Huisman - @niels_bbq

Barbecuen, genieten van lekker eten en passie voor fotografie. Wat krijg je als je deze drie hobby's samenvoegt? Juist, een mond vol water. Als je naar de Instagram feed van Niels Huisman kijkt, loopt het water je letterlijk in de mond. De heerlijke gerechten van Niels worden door meer dan 10.000 volgers bekeken.. en dat snappen we maar al te goed. Van gerookte shotgunshells en bavette rollade tot spicy appelchutney, je vindt het op zijn Instagram account én op www.nielsbbq.com. Bekijk ook eens de cheeseburgers die Niels voor ons gemaakt heeft!

BBQ recepten van Niels

2. Dominique Wijnands - @peaty.dominique

Misschien is dit een verrassende in ons lijstje, omdat Dominique vooral veel over whisky post. Maar een lange grillsessie gaat wat ons betreft heel goed samen met een slokje whisky hier en daar. Dominique heeft talent voor fotografie, want de plaatjes spatten van je scherm. Ze deelt ook steeds meer content van de grill, waar we met smart op zitten te wachten. Check bijvoorbeeld de Sizzling Black Tiger Shrimps met Chorizo eens, die ze voor ons maakte.

BBQ recepten van Dominique

3. Patrick Duits - @flame_on_bbq

Sinds een aantal jaar is Patrick zichzelf helemaal verloren in de wereld van grillen, garen, stoken, roken en koken. Sauzen, gepofte aardappels en gevulde varkenshaas, het komt allemaal voorbij als je Patrick volgt. Patrick heeft inmiddels meer dan 12.000 watertandende volgers. Op zijn website deelt hij zijn ervaringen in de vorm van reviews, recepten en tips & tricks. Hartstikke de moeite waard om ook te bekijken; www.flameonbbq.nl.

BBQ recepten van Patrick

4. Michael van Mierlo - @michael_backyardbbq

Michael documenteert zijn grill-ventures met oog voor detail op zijn kanaal. De gerechten zijn niet alleen heerlijk, maar ook de hele foodstyling ziet er tiptop uit. Hier kun je ongetwijfeld inspiratie voor de presentatie van je volgende gerecht uithalen. De close-ups van sappige Asian Beef Backribs, Brisket en Beef Wellington.. ay carramba!

BBQ recepten van Michael

5. Tim Schimmel - @grilltimster

Stroop je mouwen maar op, want met de tips & tricks van Tim breng je jouw eigen grillkunsten naar een hoger niveau. Wij vinden het tof dat Tim ook regelmatig met zijn eigen bakkes op zijn foto's en video's te zien is. Hij brengt de heerlijke gerechten met humor en enthousiasme. Op zijn website vind je recepten en handige tips & tricks; www.grilltimster.com.

BBQ recepten van Tim

 

Hopelijk raak je geinspireerd door alle heerlijke gerechten en de tips & tricks van deze vijf BBQ-influencers. Heb jij zelf ook zo'n sappig account of heb je tips voor ons? Stuur ons dan vooral een DM via Instagram! 🍔