Hey cursist van Kookstudio Hoeksche Waard! Leuk dat je een kijkje neemt op onze webshop. Na de leerzame en beregezellige kookcursus van Michka ben jij helemaal klaar om next level te koken :) Op deze pagina ...
Hey cursist van Kookstudio Hoeksche Waard! Leuk dat je een kijkje neemt op onze webshop. Na de leerzame en beregezellige kookcursus van Michka ben jij helemaal klaar om next level te koken :) Op deze pagina vind je onmisbaar kookgerei voor elke thuischef.
Het is een zwaar en duurzaam materiaal, bestand tegen hoge temperaturen. De pan gaat generaties lang mee. De pannen vervormen niet en zijn ovenbestendig. Opwarmen en afkoelen duurt wat langer, maar eenmaal warm blijft die dat ook heel lang. Was de pan niet met de vaatwasser.
Carbon steel pannen
Zijn lichter dan gietijzer en worden sneller heet. Deze pannen zijn ingebrand voor een synthetische anti-aanbaklaag. Warm de pan op na het afwassen om hem volledig droog te maken. Hiermee voorkom je roest.
Stainless steel (RVS) pannen
RVS is erg licht en roest niet. Ook zijn ze vaatwasserbestendig. Daarnaast zijn ze bestand tegen hoge temperaturen maar koelen ze snel af.
Koperen pannen
Deze pannen zien er niet alleen stijlvol uit, maar ze zijn ook erg duurzaam. Goed koper betekent helaas niet goedkoper, maar de kwaliteit is fantastisch. Ga je aan de slag met professionele gerechten zoals sauzen, jam en risotto waarbij je een perfecte temperatuur moet hebben? Dan is de koperen pan de perfecte keuze.
Aluminium pannen
Voor een lagere prijs lever je wat kwaliteit in maar zijn wel erg prettig in gebruik. Het zijn lichte pannen die makkelijk zijn schoon te maken. Ze hebben een uitstekende warmtegeleiding en zijn daarom snel klaar voor gebruik.