Voor de productie van Zeeuwsche Zoute wordt een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technologieën ingezet om een bijzonder zout te creëren. Deze elementen komen samen in een ambachtelijk...
Voor de productie van Zeeuwsche Zoute wordt een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technologieën ingezet om een bijzonder zout te creëren. Deze elementen komen samen in een ambachtelijk proces dat resulteert in een authentiek zoutproduct, dat ons dagelijks leven verrijkt en telkens opnieuw voor een unieke smaaksensatie zorgt.
Zeeuwsche Zoute wordt gewonnen uit de Oosterschelde en staat bekend om zijn pure en unieke smaak. Het is dan ook geen verrassing dat chefkoks van gerenommeerde sterrenrestaurants en patissiers, zoals Patisserie Tout, kiezen voor Zeeuwsche Zoute.
Het is een zwaar en duurzaam materiaal, bestand tegen hoge temperaturen. De pan gaat generaties lang mee. De pannen vervormen niet en zijn ovenbestendig. Opwarmen en afkoelen duurt wat langer, maar eenmaal warm blijft die dat ook heel lang. Was de pan niet met de vaatwasser.
carbon steel pannen
Zijn lichter dan gietijzer en worden sneller heet. Deze pannen zijn ingebrand voor een synthetische anti-aanbaklaag. Warm de pan op na het afwassen om hem volledig droog te maken. Hiermee voorkom je roest.
stainless steel (rvs) pannen
RVS is erg licht en roest niet. Ook zijn ze vaatwasserbestendig. Daarnaast zijn ze bestand tegen hoge temperaturen maar koelen ze snel af.
koperen pannen
Deze pannen zien er niet alleen stijlvol uit, maar ze zijn ook erg duurzaam. Goed koper betekent helaas niet goedkoper, maar de kwaliteit is fantastisch. Ga je aan de slag met professionele gerechten zoals sauzen, jam en risotto waarbij je een perfecte temperatuur moet hebben? Dan is de koperen pan de perfecte keuze.
aluminium pannen
Voor een lagere prijs lever je wat kwaliteit in maar zijn wel erg prettig in gebruik. Het zijn lichte pannen die makkelijk zijn schoon te maken. Ze hebben een uitstekende warmtegeleiding en zijn daarom snel klaar voor gebruik.