categorieën


Meer braadbaas


Leestijd: 2 minuten

ACTIES: BBQ-WEEK BIJ BRAADBAAS 🔥

Net als vorig jaar trappen wij het BBQ seizoen af met vijf dagen dikke deals! In deze blog lees je alles over onze deals, openingstijden en speciale acties.

Net als vorig jaar trappen wij het BBQ seizoen af met vijf dagen dikke deals! In deze blog lees je alles over onze deals, openingstijden en speciale acties. Hieronder per punt wat je kunt verwachten.

 1. Wanneer start en eindigt de BBQ-week?
 2. Welke deals kun je scoren tijdens de BBQ-week?
 3. The Bastard Demo door chef Eddy
 4. Winactie: win een BBQ-pakket t.w.v €100
 5. Laat een echte BBQ-tattoo zetten

1. Wanneer start en eindigt de BBQ-week?

Onze BBQ-week start op woensdag 15 april en loopt tot en met zondag 19 mei. Tijdens deze dagen is onze winkel, met uitzondering van de zondag, geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zondag is de winkel gesloten. Onze webshop is 24/7 te bezoeken. 

2. Welke deals kun je scoren tijdens de BBQ-week?

Je scoort mooie kortingen op een aantal gave merken, zoals 10% korting op de BBQ-tools van The Bastard. Alle tools die wij in deze actieweek betrekken kun je vinden op deze actiepagina op onze webshop. De actieprijs op deze producten is geldig op onze webshop als in onze winkel.

Naast de producten op de actiepagina zijn er nog drie extra producten die wij tijdens de BBQ-week met een mooie korting aanbieden. Deze drie acties vind je alleen in de winkel en dus niet via onze webshop!

3. The Bastard Demo door chef Eddy

Sinds dit voorjaar hebben wij ook The Bastard in ons assortiment. Daar zijn we maar wat trots op! Jij kunt je volledig laten bijscholen over alle mogelijkheden van deze geweldige kamado barbecues op zaterdag 18 mei van 12.00 uur tot 17.00 uur. Deze dag staat chef Eddy voor je klaar en neemt hij de tijd om al je vragen te beantwoorden. Het onderstaande komt allemaal aan bod en je kunt gewoon langskomen wanneer je wilt (er is geen programma). Stel je vraag en krijg het antwoord!

 • Houtskool (soorten & kwaliteit)
 • Aansteken (methode & controle)
 • Temperatuur (controle & hittezone)
 • Onderhoud (reiniging & bescherming)
 • Kooktechnieken (low&slow, direct-indirect, multi-level, wok, pizza)
 • Gerechten (proeverij)
 • Core accessoires (The Bastard Tong, thermo gloves, grid lifter, etc.)
 • Premium accessoires (The Bastard phantom wok & pizza stone)
 • Promo (gekoppelde promoties)
 • Tips & Tricks

4. Winactie: win een BBQ-pakket van Barbecook t.w.v €100

We maken er een feestje van tijdens de BBQ-week! Daar hoort een mooie winactie bij. In samenwerking met @flame_on_bbq geven we dit mooie Barbecook pakket weg via Instagram. De actie loopt tot woensdag 15 mei! Meedoen? Check dan deze post op Instagram.

5. Laat een echte BBQ-tattoo zetten!

Je leest het goed.. je kan een échte BBQ-tattoo laten zetten bij ons in de winkel. Op zaterdag 18 mei komt tattoobaas Nik Mart hoogstpersoonlijk jouw nieuwe tattoo zetten. In deze blog vind je alle informatie, check je de designs en de prijzen en lees je hoe je je kunt aanmelden.

 

Heb je vragen over de acties of tools voor de BBQ-week? Schroom niet om ons een berichtje te sturen of even te bellen! 🤘🏽