categorieën


Meer braadbaas


Braadbaas BBQ week – Tot 25% korting!
Braadbaas BBQ week – Tot 25% korting!

Leestijd: 1 minuut

Braadbaas Burger Bonanza

Na weken voorbereiding was het dan eindelijk zo ver: Braadbaas’ Burger Bonanza. Ons eerste echte event in onze kookwinkel in Maassluis. De messen geslepen, de boodschappen in huis en de recepten afgedrukt. Wij waren er klaar voor!

De Burger Bonanza was binnen vier dagen uitverkocht en de verwachtingen waren hoog. Terwijl chef-kok Kosta ‘s middags onze keuken in dook om het een en ander voor te bereiden toverde wij de winkel om tot burger paleis. 🍔

Kosta heeft al meer dan 25 jaar ervaring als foodie en doet niets liever dan mensen verbinden door samen te koken. Zijn carrière begon in de keuken van de Griekse snackbar van zijn vader. Uiteindelijk kwam hij bij Jamie Oliver in Londen terecht waar hij mocht werken met grote chefs zoals de Italiaanse bekendheid Gennardo Contaldo. Samen met zijn team heeft hij hierna de keukens van Jamie’s mogen opzetten in Rotterdam, Den Haag, Reykjavik en Arnhem. 

Braadbaas' Burger Bonanza - chef-kok Kosta Manetas

Vanaf een uurtje of 18.00 druppelde onze hongerige gasten langzaam binnen. Al snel werd duidelijk dat het drinktempo toch wat hoger lag dan ingecalculeerd. Gelukkig kon dit snel worden opgelost. Want een burgeravond zonder bier is natuurlijk als een ei zonder zout. 

Na het openingspraatje was het tijd om de smaakpapillen van onze gasten te testen. We trapte af met de Braadbaas Cheeseburger. Een echte klassieker onder de burgers die bij iedereen in de smaak viel. Hierna volgde de Black Bean Burger, voor de meeste een stap uit hun comfort zone. Op een echte burger hoort toch vlees? Uiteindelijk kwam iedereen tot de gezamenlijke conclusie: vega is mega! (Wisten wij natuurlijk allang.) De Jamaican Jerk burger maakte drie op een rij. Deze tropische verrassing was een heerlijk toetje als afsluiter van een geslaagde avond. 

 

En zo ging iedereen naar huis met een goed gevulde maag, het kookboek van Jord Althuizen en de burger recepten. Klaar om als een echte braadbaas thuis aan de slag te gaan! 👨‍🍳

Op de hoogte blijven van toekomstige events? We verspreiden het nieuws als eerst via onze nieuwsbrief en vervolgens ook op Instagram en Facebook.