categorieën


Meer braadbaas


Leestijd: 2 minuten

Stage: Marketing & Communicatie ✍🏼

Stageplek: Help Jij Onze Socials & Webshop Groeien? Marketing & Communicatie Stage For The Win! 🤘🏽

Bij Braadbaas zetten we ons dagelijks in om het leven van de Nederlandse en Belgische thuischef leuker, efficiënter en veelzijdiger te maken. Als jong en dynamisch bedrijf gaan we de strijd aan met de gevestigde orde in onze markt. We hebben de ambitie om de grootste en meest klantvriendelijke webshop op het gebied van kookgerei te worden. Lijkt het jou wat om een belangrijk onderdeel van dit avontuur te worden? Bekijk deze stagevacature dan snel verder!

 

Help jij onze socials & webshop groeien? 📈

Als je stage bij ons komt lopen, klim je lekker in de pen! Je gaat aan de slag met het schrijven van (creatieve) content voor onze socials, ons magazine 'Leesvoer' en onze veelbezochte website. Denk hierbij aan het schrijven van heerlijke recepten, leerzame blogs en het vullen van productpagina's op onze website. Voor ons magazine zul je interviews gaan afnemen, een woordzoeker maken en promotionele artikelen gaan schrijven. Je zal onze 6000 volgers op Instagram gaan verblijden met leuke social media posts. Ben je handig met TikTok? Dan gaan we daar ook mee aan de slag! Neem ons vooral op sleeptouw met jouw ideeën enthousiasme :) Je werkdag is van 09.00 uur tot 17.00 en je zal vooral in ons nieuwe kantoor, boven ons magazijn komen te werken. Soms werk je vanuit onze winkel aan nieuwe content.

 

Naar wie zijn wij op zoek? 🔍

Wij zoeken een creatieve en enthousiaste student(e), die de Nederlandse taal in woord en geschrift goed onder de knie heeft. Je gaat aan de slag met tekst en social media, dus daar moet je zeker feeling voor hebben en je toekomst in zien. Als je ook handig bent met designprogramma's zoals Photoshop, dan is dat zeker een voordeel. Braadbaas is een jong en fris bedrijf, dus iemand die een open en proactieve houding heeft gaat het hier goed naar haar/zijn zin hebben!

 

Wat bieden wij je? 

Wij bieden een onwijs dynamische en leerzame stageplek in Maassluis, bij de snelstgroeiende kookwinkel/webshop van Nederland! Ons kantoor en magazijn ligt vlakbij metrostation Maassluis Centrum, dus vanaf Rotterdam ben je al binnen 25 minuten op je stageplek. Wij zijn een groeiend bedrijf en als je het naar je zin hebt bij ons, ligt er misschien wel een (bij)baan op je te wachten na je stageperiode. Tijdens je stageperiode ontvang je van ons natuurlijk een stagevergoeding.

 

Wat ga je leren?

Je verzorgt bij ons een deel van onze marketing en communicatie. In de eerdere alinea's heb je al kunnen lezen met welke werkzaamheden je aan de slag gaat. Daarnaast worden wij blij van een proactieve houding, dus als je zelf ideeën hebt waar je mee aan de slag wilt, dan staan we altijd open voor het gesprek hierover. Denk bijvoorbeeld aan een marktonderzoek, productontwikkeling of het starten van een eigen marketingcampagne.

 

Klinkt deze uitdaging als een kans om jezelf te laten zien? Laten we dan samen aan de slag gaan. Solliciteer vandaag nog en misschien wordt jij onze nieuwe frisse wind! 🤘🏽

Om te solliciteren stuur je jouw CV en motivatie naar bo@braadbaas.nl.

Wij zijn Erkend Leerbedrijf bij het SBB, voor de opleidingen 'Marketing & Communication Specialist' en 'Mediavormgever'.