Pannen
Messen
Keukengerei
Keukenapparatuur
Barbecue-Pizza
Kookboeken
Bakken
Tableware
Food-Drinks
Cadeautips
Filteren
Fileren, trancheren en uitbenen
Iedereen die zijn tanden graag in zijn mond wilt houden haalt de graatjes uit zijn vis... met een fileermes! En als je dan een mooi gebakken stuk vlees hebt snij je dat in stukken met een trancheermes- of vork.
Uitbeenmes Olive
Trancheervork Olive
Visfileermes Olive
Four Star Fileermes 180mm
Uitbeenmes Brute
Trancheervork Sebra
Uitbeenmes Sebra
PROF S Fileermes 18cm
Uitbeenmes VG10
Uitbeenmes Intense
Serveervork / Trancheervork Lang
G-21138 Messenset (3-delig) G-2 / GS-11 / GS-38
Uitbeenmes Katai
PROF S Uitbeenmes 14cm
G-21 Uitbeenmes flexibel 16cm
Uitbeenmes 'Classic Black' 14cm
alles over Fileren, trancheren en uitbenen
Fileermes kopen
Een fileermes is een speciaal soort mes dat wordt gebruikt om vis of vlees te fileren. Dit betekent dat je het vlees of de vis in dunne plakjes kunt snijden zonder dat het uit elkaar valt of aan het mes blijft plakken. Je kunt ook fileermessen vinden die special gemaakt zijn om fruit dun te snijden.
trancheervork kopen
Een trancheervork is een speciaal soort vork met lange, dunne tanden die wordt gebruikt om vlees te trancheren. Dit betekent dat je het vlees in dunne plakjes kunt snijden zonder dat het uit elkaar valt of aan de vork blijft plakken. Met een trancheervork kun je ook heel handig cake serveren. Gebruik de trancheervork bij het aansnijden van de taart en zo blijft je taart mooi een geheel.
uitbeenmes kopen
Een uitbeenmes is een speciaal soort mes dat wordt gebruikt om vlees tussen de botten uit te snijden, zoals bij kippen- of kalkoenbouten. Het mes heeft een dunne, scherpe punt die gemakkelijk tussen de botten kan glijden. Een uitbeenmes is vlijmscherp en kun je ook gebruiken om groenten mee te snijden.