categorieën


Meer braadbaas


over pannen materialen

(giet)ijzeren pannen

Het is een zwaar en duurzaam materiaal, bestand tegen hoge temperaturen. De pan gaat generaties lang mee. De pannen vervormen niet en zijn ovenbestendig. Opwarmen en afkoelen duurt wat langer, maar eenmaal warm blijft die dat ook heel lang. Was de pan niet met de vaatwasser.

carbon steel pannen

Zijn lichter dan gietijzer en worden sneller heet. Deze pannen zijn ingebrand voor een synthetische anti-aanbaklaag. Warm de pan op na het afwassen om hem volledig droog te maken. Hiermee voorkom je roest.

stainless steel (rvs) pannen

RVS is erg licht en roest niet. Ook zijn ze vaatwasserbestendig. Daarnaast zijn ze bestand tegen hoge temperaturen maar koelen ze snel af.

koperen pannen

Deze pannen zien er niet alleen stijlvol uit, maar ze zijn ook erg duurzaam. Goed koper betekent helaas niet goedkoper, maar de kwaliteit is fantastisch. Ga je aan de slag met professionele gerechten zoals sauzen, jam en risotto waarbij je een perfecte temperatuur moet hebben? Dan is de koperen pan de perfecte keuze.

aluminium pannen

Voor een lagere prijs lever je wat kwaliteit in maar zijn wel erg prettig in gebruik. Het zijn lichte pannen die makkelijk zijn schoon te maken. Ze hebben een uitstekende warmtegeleiding en zijn daarom snel klaar voor gebruik.

Filteren

sorteren
Prijs
Merk
Soort
Serie
Kleur

Fileren, trancheren en uitbenen

Iedereen die zijn tanden graag in zijn mond wilt houden haalt de graatjes uit zijn vis... met een fileermes! En als je dan een mooi gebakken stuk vlees hebt snij je dat in stukken met een trancheermes- of vork.

Forged Uitbeenmessen Uitbeenmes Olive 8720039625099 181173 afbeelding
Forged
Uitbeenmes Olive
61,95
Forged Trancheervorken Trancheervork Olive 8718719305348 438633 afbeelding
Forged
Trancheervork Olive
61,95
Zwilling Fileermessen Four Star Fileermes 180mm 4009839037023 31073-181-0 afbeelding
Zwilling
Four Star Fileermes 180mm
63,95 72,95
Uitverkocht
Uitverkocht
Visfileermes Olive
Forged
Visfileermes Olive
61,95
Forged Uitbeenmessen Uitbeenmes Sebra 8720039625037 289493 afbeelding
Forged
Uitbeenmes Sebra
61,95
Uitverkocht
Uitverkocht
Zwilling Fileermessen PROF S Fileermes 18cm 4009839178689 31030-181-0 afbeelding
Zwilling
PROF S Fileermes 18cm
68,95 82,95

Gratis retourneren

Kookwinkel in Maassluis

Forged Trancheervorken Trancheervork Sebra 8720039627079 209747 afbeelding
Forged
Trancheervork Sebra
61,95
Forged Uitbeenmessen Uitbeenmes Brute 8720039625303 BruteUitbeen afbeelding
Forged
Uitbeenmes Brute
61,95

Gratis retourneren

Kookwinkel in Maassluis

Forged Uitbeenmessen Uitbeenmes 'VG10' 8720039625211 VG10Uitbeen afbeelding
Forged
Uitbeenmes VG10
94,50
Rösle Trancheervorken Serveervork / Trancheervork Lang 4004293127785 SE-127785 afbeelding
Rösle
Serveervork / Trancheervork Lang
32,99
Uitverkocht
27%
Uitverkocht
27%
G-21138 Messenset (3-delig) G-2 / GS-11 / GS-38
Global
G-21138 Messenset (3-delig) G-2 / GS-11 / GS-38
189,- 257,50
Uitbeenmes Intense
Forged
Uitbeenmes Intense
61,95
Zwilling Uitbeenmessen PROF S Uitbeenmes 14cm 4009839073021 31024-141-0 afbeelding
Zwilling
PROF S Uitbeenmes 14cm
69,99 82,95
Uitbeenmes Katai
Forged
Uitbeenmes Katai
119,95
Gratis product
Gratis product
G-21 Uitbeenmes flexibel 16cm
Global
G-21 Uitbeenmes flexibel 16cm
109,50
Wusthof Fileermes 'Classic Ikon' 16cm
Wusthof
Fileermes 'Classic Ikon' 16cm
99,- 119,00

alles over Fileren, trancheren en uitbenen

Fileermes kopen

Een fileermes is een speciaal soort mes dat wordt gebruikt om vis of vlees te fileren. Dit betekent dat je het vlees of de vis in dunne plakjes kunt snijden zonder dat het uit elkaar valt of aan het mes blijft plakken. Je kunt ook fileermessen vinden die special gemaakt zijn om fruit dun te snijden.

 

trancheervork kopen

Een trancheervork is een speciaal soort vork met lange, dunne tanden die wordt gebruikt om vlees te trancheren. Dit betekent dat je het vlees in dunne plakjes kunt snijden zonder dat het uit elkaar valt of aan de vork blijft plakken. Met een trancheervork kun je ook heel handig cake serveren. Gebruik de trancheervork bij het aansnijden van de taart en zo blijft je taart mooi een geheel.

uitbeenmes kopen

Een uitbeenmes is een speciaal soort mes dat wordt gebruikt om vlees tussen de botten uit te snijden, zoals bij kippen- of kalkoenbouten. Het mes heeft een dunne, scherpe punt die gemakkelijk tussen de botten kan glijden. Een uitbeenmes is vlijmscherp en kun je ook gebruiken om groenten mee te snijden.