categorieën


Meer braadbaas


Braadbaas BBQ week – Tot 25% korting!
Braadbaas BBQ week – Tot 25% korting!

over pannen materialen

(giet)ijzeren pannen

Het is een zwaar en duurzaam materiaal, bestand tegen hoge temperaturen. De pan gaat generaties lang mee. De pannen vervormen niet en zijn ovenbestendig. Opwarmen en afkoelen duurt wat langer, maar eenmaal warm blijft die dat ook heel lang. Was de pan niet met de vaatwasser.

carbon steel pannen

Zijn lichter dan gietijzer en worden sneller heet. Deze pannen zijn ingebrand voor een synthetische anti-aanbaklaag. Warm de pan op na het afwassen om hem volledig droog te maken. Hiermee voorkom je roest.

stainless steel (rvs) pannen

RVS is erg licht en roest niet. Ook zijn ze vaatwasserbestendig. Daarnaast zijn ze bestand tegen hoge temperaturen maar koelen ze snel af.

koperen pannen

Deze pannen zien er niet alleen stijlvol uit, maar ze zijn ook erg duurzaam. Goed koper betekent helaas niet goedkoper, maar de kwaliteit is fantastisch. Ga je aan de slag met professionele gerechten zoals sauzen, jam en risotto waarbij je een perfecte temperatuur moet hebben? Dan is de koperen pan de perfecte keuze.

aluminium pannen

Voor een lagere prijs lever je wat kwaliteit in maar zijn wel erg prettig in gebruik. Het zijn lichte pannen die makkelijk zijn schoon te maken. Ze hebben een uitstekende warmtegeleiding en zijn daarom snel klaar voor gebruik.

Filteren

sorteren
Prijs
Merk
Soort
Serie
Kleur

Keukenmessen

Keukenmessen zijn er in veel verschillende vormen. Alle keukenmessen bij Braadbaas zijn van duurzame materialen en in verschillende prijsklasse verkrijgbaar.

Gratis product
Gratis product
GSF-22 Universeelmes 11cm
Global
GSF-22 Universeelmes 11cm
53,50
Wusthof Officemes 'Classic Ikon' 9cm
Wusthof
Officemes 'Classic Ikon' 9cm
79,- 89,00
Wusthof Officemes 'Classic Ikon' 12cm
Wusthof
Officemes 'Classic Ikon' 12cm
89,- 99,00
Wusthof Classic Black Groentemes 8cm
Wusthof
Groentemes 'Classic Black' 8cm
62,- 69,00
Wusthof Classic Black Officemes 12cm
Wusthof
Officemes 'Classic Black' 12cm
62,- 75,00
MIYABI Officemessen 5000MCD 67 Shotoh - Universeelmes 13cm 'Black serie' 4009839394959 34400-131-0 afbeelding
MIYABI
5000MCD 67 Shotoh - Universeelmes 13cm 'Black serie'
270,- 339,00

Gratis retourneren

Kookwinkel in Maassluis

Wusthof Classic Black Officemes 9cm
Wusthof
Officemes 'Classic Black' 9cm
69,-
BARE Cookware Officemes 12cm
BARE Cookware
Officemes 12cm
49,-

Gratis retourneren

Kookwinkel in Maassluis

Gratis product
Gratis product
Global GS-1 Officemes 11cm
Global
GS-1 Officemes 11cm
82,50
Wusthof Officemes 9cm 'Performer'
Wusthof
Officemes 9cm 'Performer'
170,-

alles over Keukenmessen

Keukenmessen

Ga je aan de slag in de keuken? Dan kun je niet zonder een aantal fijne keukenmessen. Keukenmessen komen er in vele soorten en maten en ook bij ons kun je vinden wat je zoekt. Wij bieden een ruime selectie aan keukenmessen van hoge kwaliteit, van alledaagse messen tot professionele koksmessen, in verschillende prijsklassen.

 

Het koksmes is onmisbaar

Hét mes wat je niet mag missen is het koksmes. Dit veelzijdige mes wordt door chefs in restaurants en andere professionele keukens gebruikt. Het is een groter mes met een lange, scherpe snede die is gemaakt van hoogwaardig staal. Wij vinden dit mes echt noodzakelijk voor de zichzelf respecterende braadbaas. Je maakt hier precieze sneden mee en kunt gemakkelijk grote hoeveelheden mee snijden.

Het broodmes

Een essentieel mes in de Hollandse keuken is het kartelmes. Het meestgebruikte kartelmes is het broodmes. Doordat het lemmet kartels heeft kun je gemakkelijk voedsel snijden met een harde korst, zoals brood en baguettes. Het broodmes is ook goed te gebruiken voor het snijden van andere producten die een harde korst en zachte binnenkant hebben. Zoals bijvoorbeeld tomaten, meloen of taarten en cakes.

 

Onderhoud van keukenmessen

Voor het beste resultaat en langste plezier van jouw keukenmes is het verstandig de volgende tips op te volgen. Gebruik een houten of kunststof snijplank en voorkom dan je mes bot wordt. Was en droog je messen na gebruik meteen en gebruik daar lauwwarm water met een mild afwasmiddel voor. Slijp je messen regelmatig met een messenslijper, de meeste ongelukken gebeuren namelijk door het gebruik van een bot mes. Bewaar je messen op een veilige plaats, bijvoorbeeld in een foudraal of aan een messenmagneet.