categorieën


Meer braadbaas


Scoor de mooiste moederdag cadeaus!
Scoor de mooiste moederdag cadeaus!

Leestijd: 1 minuut

Kookworkshop op 8 juni bij Kookstudio Hoeksche Waard 👨🏽‍🍳

Doe jij mee met onze kookworkshop bij Kookstudio de Hoeksche Waarde op 8 juni? Lees hier meer over de invulling van deze beregezellige avond!

Dit is leuk! Samen met chef Michka Chel van Kookstudio Hoeksche Waard organiseert Braadbaas een avondvullende kookworkshop. Voorlopig eenmalig en dus super exclusief! Er is slechts plek voor 12 personen, dus wees er snel bij.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze avondvullende kookworkshop maken we samen een heerlijk 3-gangenmenu en ga je aan de slag met bijzondere kooktechnieken. Chef Michka neemt je mee in de wondere wereld van verse seizoensingrediënten uit de kleibodem van de Hoeksche Waard. We bakken een heerlijk stukje vlees (of vis) in roestvrijstalen pannen (zonder anti-aanbaklaag) en we behandelen de 'Maillardreactie'.

Hieronder het programma op een rijtje.

  • Uitleg over verschillende koksmessen (hoe vast te houden en te hanteren)
  • Je mes op de juiste manier aanzetten met een aanzetstaal
  • We behandelen de 'Maillardreactie': voor betere kleur en meer smaak
  • Je krijgt uitleg over het bakken in een pan zonder anti-aanbaklaag
  • We koken gezamenlijk een heerlijk 3-gangenmenu
  • Nooteboom Tours brengt ons met een bus naar de kookstudio in Numansdorp. Je wordt ook weer terug naar Maassluis gebracht!
  • Aan het einde van de avond ga je naar huis met een volle buik, nieuwe inspiratie én een leuke goodiebag van Braadbaas

Kortom, een super complete kookworkshop waar ook tijd en aandacht zal zijn voor persoonlijke vragen rondom koken, kooktechnieken, ingrediënten en warenkennis.

Wat kost dat dan?

Deze avond kost €125 per persoon. Dit is inclusief vervoer (heen en terug), onbeperkt drankjes en een leuke goodiebag aan het einde van de avond! We verzamelen om 16.00 uur bij onze winkel en rond 22.30 uur ben je daar ook weer terug.

Waarom Kookstudio Hoeksche Waard?

Omdat wij fan zijn van chef Michka en zelf hele goede ervaringen hebben met de kookworkshops bij haar in Numansdorp. Chef Michka kookt graag met seizoensgroenten en is heel bewust bezig met het hebben van zo min mogelijk voedselverspilling. Haar kookstijl is een combinatie van Italiaans, Frans en Hoeksche Waard! Wij vinden haar kookstudio de ideale plek om met veel plezier aan de slag te kunnen gaan.

Wil je meer weten over Chef Michka? Lees dan hier een uitgebreid interview met haar!

Inschrijven.. snel!

We hebben slechts plek voor 12 personen. Wacht dus niet te lang en schrijf je snel in door op deze pagina jouw plekje (en voor je vrienden) te reserveren.

 

Ps: we houden rekening met eventuele diëten/allergieën (geef dit bij inschrijving even door).