categorieën


meer braadbaas


kennisbank

Pannen

Leer hier alles over je pannen!

Leestijd: 2 min.

Moet mijn teflon-pan in de ban?

Het lijkt op het eerste gezicht ideaal. Een teflon pan met een antiaanbaklaag waar niets aan blijft plakken. Wie heeft ‘m niet? Helaas ontdekte de Keuringsdienst van Waarde een addertje onder het gras. Zo zouden deze pannen schadelijk zijn voor jou en het milieu. Benieuwd hoe dat precies zit? Je leest het in deze blog!

Lees blog

Leestijd: 5 min.

Hoe onderhoud ik mijn pannen?

Pannen van goede kwaliteit wil je het liefste zo lang mogelijk mee laten gaan. Hoe je pannen het beste kan onderhouden is afhankelijk van het materiaal. Wij hebben voor jou de beste tips en tricks op een rijtje gezet zodat jij zo lang mogelijk kan genieten van jouw pannen. 

Lees blog

Leestijd: 4 min.

Van welk materiaal moet ik pannen kopen?

De pannen vliegen je om de oren. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en materialen. Benieuwd welk materiaal het beste bij je past? Wij hebben alle voor- en nadelen van de meest gebruikte materialen hieronder voor je op een rijtje gezet zodat jij weet welke pannen je moet kopen.

Lees blog

Leestijd: 2 min.

Pannen kopen? 4 dingen waar je op moet letten

Heb jij pannen met afgebroken handgrepen en kapotte anti-aanbaklagen in je kast? Dan is het hoog tijd om te investeren in pannen die wél levenslang meegaan. Welk materiaal, soort en maat past het beste bij jou? Welkom bij: Pannen Kopen - les 1.

Lees blog

Leestijd: 4 min.

Welke pan heb ik nodig?

Ben je pannen aan het zoeken voor je uitzet? Of ben je gewoon heel benieuwd waar iedereen nou al die pannen voor nodig heeft? Hieronder hebben we verschillende pannen op een rijtje gezet voor je. De pannen staan op volgorde van hoe essentieel ze zijn in je keuken.

Lees blog